De ergste verjaardag!

Bij Introdans is er altijd wel een verjaardag te vieren. Meestal zijn verjaardagen leuk, maar er gaat ook weleens wat mis. Wat gebeurt als de taart omvalt, alle ballonnen knappen of alle visite is vergeten dat je jarig bent? Wat is het ergste dat er kan gebeuren op je verjaardag?

Dit heb je nodig:

  • Een pen
  • Een kladpapier
  • Een schrijfblok of schrift 

Stap 1

Schrijf op een kladpapier ALLES dat mis kan gaan op een verjaardagsfeestje. Je kunt het niet gek genoeg bedenken. Natuurlijk kun je de hulp van een klasgenoot, een vriend of je familie inschakelen.

Stap 2

Kies een paar van de missers uit die op je kladpapier staan. Deze ga je gebruiken voor een verhaal met de titel ‘De ergste verjaardag!’. Wie spelen er mee in je verhaal? Heeft jouw verhaal toch een vrolijk einde, of wordt het één grote mislukking?

Stap 3

Is je verhaal helemaal af? Lees het dan aan iemand voor. Misschien kun je er zelfs wel een toneelstuk van maken en dit laten zien aan je familie of in je klas. Hopelijk gaat er op je echte verjaardag niets mis!

Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal over je ergste verjaardag. Wil je je verhaal met ons delen? Stuur het dan naar ons op!

 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

Wat anderen maakten

 
 

WIST JE DAT...

Kom jij ook kijken?

Posters