De Introdans slinger

De dansers van Introdans houden wel van een feestje. Maar een feestje is niet compleet, als er geen versieringen hangen. Ballonnen en vlaggetjes zijn heel leuk, maar een dansslinger is wel een heel speciale versiering. En die kun je heel makkelijk zelf maken. 

Dit heb je nodig:

  • kleurpotloden en stiften
  • gekleurd knutselpapier
  • schaar en lijm of plakband

Stap 1

Je gaat dansers tekenen. Of je spreekt af met je vrienden of je klas dat iedereen een danser tekent. Iedereen mag bedenken welk kostuum de danser draagt en welke danshouding de danser heeft. Je kunt een danser van Introdans tekenen, maar je kunt er natuurlijk ook eentje zelf bedenken.

Stap 2

Als je danser helemaal af is, ga je de danser uitknippen. Probeer zo dicht mogelijk langs de lijntjes van je tekening te knippen.

Stap 3

Nu moet het nog een slinger worden! Leg alle uitgeknipte danser bij elkaar. Kijk welke dansers je aan elkaar kunt verbinden. Je kunt de armen aan elkaar plakken, of de voeten. Of misschien moet één danser wel op z’n kop. Als alle dansers aan elkaar vastzitten, kun je je Introdans-slinger op hangen in je kamer of in de klas.

Wij van Introdans zijn heel benieuwd naar jullie mooie slinger. Maak een foto van je eigen slinger en stuur hem naar ons op. Zo kunnen de dansers ook genieten van jullie versieringen.

 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

Wat anderen maakten

 
 

WIST JE DAT...

Kom jij ook kijken?

Posters