De dansreporter

Ben jij naar een dansvoorstelling van Introdans geweest, bijvoorbeeld HOERA VOOR HANS? Wat vonden jij en je vrienden, familie of klasgenoten van de voorstelling? Doe onderzoek als een echte dansreporter en ontdek wat het andere publiek van de voorstelling vond.

Dit heb je nodig: 

  • Pen en papier

Stap 1

Je moet eerst bedenken wat je wilt vragen over de voorstelling. Ga je vragen wat het publiek gezien heeft, of ga je vragen hoe ze het ervaren hebben? Ga je je eigen ervaringen delen en vraag je daarna hoe de ander het vond? Schrijf vast een paar interviewvragen op een papier.

Stap 2

Zoek iemand uit die de voorstelling heeft gezien. Deze persoon ga je interviewen. Stel de vragen die je opgeschreven hebt. Wie weet bedenk je nog een aantal vragen erbij, terwijl je aan het interviewen bent.

Stap 3

Als je je interview gedaan hebt, ga je het netjes op papier zetten. Misschien maak je er wel een echt krantenartikel van en maak plak je er een foto of tekening van de voorstelling bij.

Heb jij iemand geinterviewd over een voorstelling van Introdans? Wij willen de vragen en antwoorden heel graag lezen. Stuur je interview naar ons op!

 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

 

WIST JE DAT...

Kom jij ook kijken?

Posters