Lang zullen ze leven!

 Op een verjaardag zing je meestal verjaardagsliedjes, zoals “Lang zal ze leven” of “Happy Birthday”. Verjaardagsliedjes zijn leuk, maar wel een beetje gewoontjes. Bij Introdans doen we het graag een beetje anders.  Een verjaardags-rap, dat zou echt cool zijn!

Dit heb je nodig:

  • Een pen
  • Een kladpapier
  • Een papier of schrift
  • Eventueel een MP3-speler of computer 

Stap 1

Je gaat je eigen verjaardags-rap schrijven. Wat is het onderwerp van je rap? Gaat het over een feest, een taart of misschien wel over Introdans? Schrijf verschillende onderwerpen op een kladpapier.

Stap 2

Met je onderwerpen ga je een echte rap schrijven. Je kunt een bestaand rapnummer gebruiken als hulp, maar je kunt ook alles zelf verzinnen. Probeer de zinnen kort en simpel te houden, zodat iedereen mee kan rappen.

Stap 3

Is je rap af? Laat je rap dan aan iemand horen. Ben je zelf niet zo’n goede rapper? Vraag dan de beste rapper van de klas of van je familie om jouw rap te laten horen. Je kunt je verjaardags-rap nu gaan gebruiken als iemand jarig is!

Heb jij een coole verjaardags-rap geschreven? Wij willen jouw tekst heel graag lezen. Stuur je rap naar ons op en wie weet gaan wij 'm wel rappen als er binnenkort een danser jarig is!

 
 
 
 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

Wat anderen maakten

 
 

WIST JE DAT...

Kom jij ook kijken?

Posters