Wat is introdans?

Introdans is een Nederlands dansgezelschap uit Arnhem. Dat wil zeggen: een groep beroepsdansers die dansvoorstellingen geven in theaters. Deze voorstellingen zijn in Nederland en in het buitenland te zien.

Introdans is geen gewoon dansgezelschap, Introdans is uniek, want Introdans is er voor iedereen.


Introdans danst voorstellingen voor volwassenen

De voorstellingen bestaan uit moderne balletten. De choreografieŽn worden gemaakt door beroemde choreografen. Maar ook choreografen die net pas begonnen zijn krijgen een kans bij Introdans. Deze voorstellingen worden vooral door volwassenen bezocht.


Introdans danst familievoorstellingen

Deze voorstellingen zijn voor jong en oud. De hele familie kan er dus van genieten! Deze voorstellingen worden ook gedanst als schoolvoorstellingen. Je ziet de prachtigste choreografieŽn: de parels uit de Schatkist van de dans. De dansers zitten vol energie!Introdans laat iedereen dansen

Naast de groepen dansers die de voorstellingen dansen is er een groep dansdocenten. Zij werken op de afdeling Introdans Interactie en zij laten iedereen dansen: binnen school, buiten school, van 4 jaar tot 104 jaar, in Nederland en in het buitenland. De workshops en projecten van Interactie sluiten altijd aan bij de voorstellingen van de dansers. Heb jij al een keer gedanst met Introdans Interactie? 


Meer informatie over het gezelschap vind je op www.introdans.nl

 

WIST JE DAT...

Kom jij ook kijken?

Posters