Helaas zijn we nog niet van het Coronavirus af en is er veel anders. We moeten afstand houden, veel ouders werken thuis en je moet de hele dag door je handen wassen.
Ook Introdans moet zich aanpassen. Maar geen dans, dat bestaat niet. De Introdansers hebben lange tijd thuis gedanst. Ze waren niet de enigen, dansers over de hele wereld dansten (of dansen nog steeds) thuis. Klik maar eens op de foto's hiernaast om te zien hoe ze dat deden.
Onze Introdansers zijn gelukkig weer begonnen met trainen en repeteren. Ook de dansdocenten van Introdans laten het publiek dansen in de buitenlucht. 

 
Sydney Dance Company- Australië
 

In Australië, helemaal aan de andere kant van de wereld, hebben dansers een dans gemaakt speciaal om alle mensen in de zorg te bedanken. Ze dansen alleen, maar door hun bewegingen zijn ze verbonden. Weet jij hoe dit komt? Klik HIER om te zien hoe de dans eruitziet.

Cape Town City Ballet- Afrika
 

Van Australië gaan we helemaal naar Zuid-Afrika. De dansers in Zuid-Afrika zitten namelijk ook niet stil. In DIT FILMPJE wordt er gedanst in de tuin, op de trampoline, op het dak, met huisdieren, wilde dieren, kinderen en nog veel meer. 

Semperoper Ballet- Duitsland
 

Heb je altijd al willen weten hoe een dag van een danser eruitziet en hoe ze hun huishoudelijke klusjes doen? Klik HIER om te zien hoe de dansers van het Semperoper ballet uit Duitsland de planten water geven en de was ophangen. 

Lord of the Dance- Ierland
 

Hele snelle dansersvoeten van de Ierse dansers van Lord of the Dance komen voorbij in DIT FILMPJE. Wat doe je als je geen voorstellingen in het theater kunt doen? Dan doe je de voorstelling thuis. Aan het eind krijgen de dansers zelfs applaus.