De coronacrisis is overal en veel is anders. Je mag alleen maar buiten sporten, veel ouders werken thuis en je moet de hele dag door je handen wassen. Ook voor de Introdansers betekent Corona geen repetities, geen optredens en geen volle zalen. Maar geen dans, dat bestaat niet. Onze dansers dansen thuis en proberen fit te blijven in hun eigen woonkamer. Maar de Introdansers zijn niet de enigen, dansers over de hele wereld dansen thuis. Klik maar eens op de foto's hiernaast om te zien hoe ze dat doen. Ook de Introdansdansdocenten laten het publiek via filmpjes dansen in de huiskamer. Bekijk deze filmpjes en veel meer op deze website Introdans danst THUIS.

 
Sydney Dance Company- Australië
 

In Australië, helemaal aan de andere kant van de wereld, hebben dansers een dans gemaakt speciaal om alle mensen in de zorg te bedanken. Ze dansen alleen, maar door hun bewegingen zijn ze verbonden. Weet jij hoe dit komt? Klik HIER om te zien hoe de dans eruitziet.

Cape Town City Ballet- Afrika
 

Van Australië gaan we helemaal naar Zuid-Afrika. De dansers in Zuid-Afrika zitten namelijk ook niet stil. In DIT FILMPJE wordt er gedanst in de tuin, op de trampoline, op het dak, met huisdieren, wilde dieren, kinderen en nog veel meer. 

Semperoper Ballet- Duitsland
 

Heb je altijd al willen weten hoe een dag van een danser eruitziet en hoe ze hun huishoudelijke klusjes doen? Klik HIER om te zien hoe de dansers van het Semperoper ballet uit Duitsland de planten water geven en de was ophangen. 

Lord of the Dance- Ierland
 

Hele snelle dansersvoeten van de Ierse dansers van Lord of the Dance komen voorbij in DIT FILMPJE. Wat doe je als je geen voorstellingen in het theater kunt doen? Dan doe je de voorstelling thuis. Aan het eind krijgen de dansers zelfs applaus.